Nieuwe ouders

Bent u op zoek naar goed, christelijk onderwijs voor uw kind en zou u graag meer informatie willen hebben over onze school? Wij organiseren elk jaar een aantal koffie-informatiemomenten voor geïnteresseerde ouders. In het schooljaar 2021-2022 zullen deze plaatsvinden op:

11 oktober 2021

16 december 2021

08 februari 2022

12 april 2022 (avond)

20:00 – 21:00 uur

20 juni 2022

09:00 – 10:00 uur

Wij verzoeken u zich hier vooraf voor aan te melden via: info@cbsdeverbinding.nl

Meer informatie vindt u in de flyer.

KINDEREN DIE 4 WORDEN

Wanneer u als ouders/verzorgers geïnteresseerd bent in onze school, kunt u gedurende het schooljaar een informatieochtend/-avond bijwonen. Eventueel is een rondleiding of (telefonisch) gesprek mogelijk. Wilt u uw kind aanmelden, dan kunt u de inschrijvingsformulieren (zowel het aanmeldings- als het intakeformulier) inleveren. Er vindt dan een aannamegesprek plaats met de directeur en eventueel een lid van het Identiteitscommitee plaats. Daarna, of aansluitend, is er een gesprek met de Interne Begeleider. Op basis van deze gesprekken zal u worden verteld of aanname wel of niet kan.

Kinderen kunnen aangemeld worden vanaf dat zij 3 jaar zijn. Kinderen die eerder aangemeld worden, worden genoteerd als ‘voorlopig aangemeld’. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KINDEREN DIE VAN ANDERE SCHOLEN KOMEN (ZIJ-INSTROMERS)

Voor gezinnen waarvan kinderen al op een andere basisschool zitten, vindt er een oriënterend gesprek met de directeur plaats. Wij zullen ook contact opnemen met de huidige school van uw kinderen. Pas hierna zal bovenstaande proces plaats vinden.

Wilt u meer informatie? U kunt via onderstaand invulfomulier met ons in contact te komen.